Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide må være nazist slik hun snakker

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide har uttalt til Dagsavisen at hun sympatiserer med den palestinske terrororganisasjonen Hamas på Gaza stripen som har beordret folket til å storme over grensen til Israel. Hun respekterer ikke at Israels har rett til å forsvare sine grenser.

De arabiske muslimene som kaller seg palestinere på Gaza stripen er ikke et eget folk.

De er muslimske arabere som er flyttet inn fra Syria, Libanon, Egypt, Jemen, Jordan, Irak, osv. De snakker arabisk og ha en ting til felles, at de hater jøder og staten Israel.

Disse arabiske muslimene sympatiserer med IS og har til hensikt å utslette staten Israel og drukne jødene i Middelhavet.

Araberne som bor i Gaza stripen i dag og som styres av terrororganisasjonen Hamas, kan betegnes som en super radikalisert terrorstat der alle innbyggerne ønsker å være proffisjonelle terrorister.

Den eneste måten å løse palestina-problemet på er å bombe djevelskapen sønder og samme, slik man har gjort med IS.

Folk som ikke ønsker å leve i fred med sine naboer, må fjernes fra jordens overflate.

Ine Eriksen snakker som en hardkokt nazist, når hun kritiserer Israel for å forsvare sitt land fra dette helvetes islamske krapylet som kaller seg palestinere.

Er hun ikke nazist må hun ha blitt muslim.

Hun kan umulig ha forstått at Israel kjemper mot det palestinske IS.

Hun må derfor fjernes som norsk utenriksminister omgående.

Norge kan ikke ha en slik utenriksminister som dummer oss ut for hele verden og at verden tror at alle nordmenn er idioter.

Sylvi Listhaug bør innsettes som ny utenriksminister.

4
5