Deler ut fredsprisen og samtidig støtter terror og krig

Norge er det mest hyklerske land i verden, som i det ene øyeblikket deler ut fredsprisen og samtidig støtter terror og krig i Midtøsten.

Kun noen dager før fredsprisutdelingen gikk utenriksminister Ine Eriksen ut på TV2 og kritisert USA for å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.

Hun uttalte at som følg av at USA anerkjente Jerusalem som Israels hovedstad, ville Palestinerne skape mer konflikt i Israel.

Hele araberverden oppfatter Ine Eriksens uttalelse som en inspirasjon og støtte til at alle muslimske land nå har rett til å starte krig mot Israel.

Ine Eriksen kan umulig ha forstått noe som helst om hva konflikten i Midtøsten dreier seg om, og det er også en frekkhet uten grenser at staten Israel ikke skal ha rett til å velge sin egen hovedstad.

De som kaller seg for Palestinerne i Israel i dag, er i all hovedsak Jordanske og Egyptiske muslimer som driver hellig krig og vil Islamisere staten Israel.

Målsetningen til Palestinerne er den samme som IS har i Syria og Irak, det å skape et verdensomfattende Islamsk kalifat. Dvs. å skaffe seg verdensherredømme ved å drive terror og krig.

Det som forsvarsminister Ine Eriksen burde ha uttalt til TV2, var at dersom muslimen i Israel laget bråk om denne saken, ville de miste all pengestøtte de får fra Norge.

Hun burde også oppmuntre alle andre land i verden til å gjøre det samme. Først da hadde Norge blitt en sann fredsnasjon.

Norge kan ikke ha en utenriksminister som er jødehater, støtter Islamsk terrorisme og hisser muslimen til krig mot staten Israel.

Utenriksminister Ine Eriksen har med dette vist at hun er bundet opp og har underkastet seg Islam, og at hun ikke lenger representerer demokratiske prinsipper og må derfor fjernes fra sin stilling som utenriksminister omgående.

4
1