Sentralstyremøte i LO er skremmende

Det er sjokkerende å høre at LO nå ønsker å fremstå som en ren nazi organisasjon, som har jødehat som sin fremste kamp sak. Jødehat er i realiteten kjærlighet til Islamsk terror virksomhet.

Israel har ikke okkupert noe som helst, det er muslimene som ikke kan leve i en rettstat der folk lever etter bibelske prinsipper i stedet for koranens Allah. Arabiske ikke-muslimer støtter Israel helt og fult. Konflikten i hele Midtøsten inklusiv Israel er en religions- og sivilisasjons konflikt. De Israel kjemper imot i dag, der er det Europa vil oppleve i morgen. Dette som følge av at Islam ønsker å ta over alle land i verden, også Norge. LO må behandle muslimene likt i både Norge som i Israel. Da forpliktet LO også å kjempe for en muslimsk stat i Oslo, og hevde at Nordmenn okkuperer stor deler av Oslo. Det er ikke bare LO som er blitt hjernevasket av Islam, det er også venstrefløyen i AP. Jonas Gahr Støre tilhører heldigvis ikke denne gjengen, men han sliter med å dempe nazi tendensene i eget parti. Hadde tidligere AP høvdingen Haakon Lie hørt LO og AP i dag, da hadde han snudd seg i graven. Vi må derfor kreve at SP blokkerer for det verste jødehatet i AP, dersom disse kommer i regjering til høsten.

3
6