Advarer om mye løgn i kommende valgkamp

Partiet Høyre med Tore Sanner i spissen, har planer om å gjøre høstens valgkamp om til et norgesmesterskap i å lyve. Det er spesielt kommunereformen som det skal lyves om.

Dette fordi Høyre har en politisk ideologi og argumentasjon rundt kommune-sammenslåingen som har lite med virkeligheten å gjøre.

Velgerne kjenner seg ikke igjen i hvor dårlig de kommunale tjenestene er i de kommunene som Tore Sanner mener er for små til å eksistere.

De fleste kommunene har formet sine tjenester etter velgernes eget ønske, og det er dette som Tore Sanner ikke tåler.

Når Tore Sanner kritiserer hvor dårlig tjenestene er i de små kommunene, da er det i realiteten velgerne han kritiserer.

Mange velgerne oppfatter kommuneprosessen som udemokratisk. Dette fordi Tore Sanner lovet at kommunereformen ikke skulle ende med tvang og økonomisk straff, slik det nå er blitt.

Det norske folk kommer ikke til å gå med på å bli ”herset med” på denne måten, derfor kommer Høyre til å bli straffet og Senterpartiet vil bli valgets vinner til høsten.

Det er ufattelig at Erna Solberg har så dårlig politisk dømmekraft at hun tillater denne politiske kommune-skandalen å løpe inn i valgkampen.

Når dette kommer på toppen av at hun bruker 230 milliarder oljekroner uten å lykkes med å skape en eneste ny grønn arbeidsplass, da er løpet kjørt for Erna Solberg som norsk statsminister etter valget i høst.

 

4
0