Den Islamske ånd styrer nå tankene til alle norske stortingspolitikere

Alle mennesker på jorden er tvunget til å tenke de tanker som tilhører den åndsmakt som mennesket har bøyet seg for. Det er ikke noe menneskene kan velge selv.

Islam er en ond åndsmakt og denne åndsmakten utgjør den ”magiske” kraften i Islam, og er i virkeligheten en åndelig krigshær av frykt og løgn som skytes mot og lammer motstanderen fullstendig.

Når man ikke makter å gjøre motstand lenger, da kapitulerer man mentalt og bøyer seg for motstanderens ånd.

I det øyeblikket man bøyer seg for den svarte religionen, da er man blitt en tilhenger av den svarte religionen uten at man behøver å dyrke Islam. Da begynner man også å tenke som en muslim.

Norge er nå inne i en voldsom åndelig krig med den sorte religionen og Islam, og det norske folk merker ingen ting til dette, fordi Norge er blitt et åndelig analfabetisk land. Nordmenn flest tror ikke det finnes en ond eller en god åndeverden som er i krig med hverandre, og dette kommer til å bli en katastrofe for Norge.

Våre politikere forstår ikke åndeverden, og er derfor ikke kvalifisert til å styre Norge.

Islam er kun en del av den sorte religionen.

Det kommer en ny serie i denne avisen om noen dager, som forklarer hva den sorte religionen i virkeligheten er, og hvordan den arbeider og kamuflerer seg.

3
2