Hva med alle snille og ikke-voldelige muslimer

Da nazistene okkuperte Norge fra 1940 til 1945, var ca 70% av de nazistiske soldatene meget snille, høflige, vennlige, hjelpsomme, og ønsket ikke å krige mot nordmennene.

Skal man følge prinsippene til dagens stortingspolitikere med Erna Solberg i spissen, skulle disse snille tyske soldatene ikke ha vært kastet ut av landet etter krigen, fordi de var snille.

Vi vet at alle tyskere ble kastet ut etter krigen, men var dette et overgrep mot disse snille tyske soldatene?

Det Norge må forstå, er at i ethvert ondt system, finnes gode mennesker. Det er bare slik at det er ikke disse snille menneskene som bestemmer eller har noen innflytelse i dette onde systemet.

Derfor har det ingen betydning om noen tyske soldater var snille, fordi det var nazistene rundt Hitler som bestemte politikken. De snille tyske soldatene måtte lyde ordre fra Hitler.

Det samme gjelder for islam, det hjelper ikke å være en snill muslim i Norge når man støtter systemet og må utføre ordre fra en galen imam som sitter i en moskè i Teheran.

Er en organisasjon styrt fra utlandet og har onde hensikter med Norge, da er man en okkupasjonshær uavhengig av hvor snill den enkelte medlem eller soldat er.

Slik som alle tyske soldater ble jaget ut av Norge i 1945, slik må også alle Islamister jages ut av Norge i 2018. Dette fordi islam er en langsomt-arbeidende okkupasjons makt, uavhengig om det skulle finnes noe «snille» soldater der.

4
7