Erna Solberg er tatt som gissel av islam

Erna Solberg og resten av politikerne på Stortinget, er så livredde for å bli skutt ned og drept av rettroende islamister med AK 47 (Kalasnikov), eller selvmordsbombere, at man ikke tør å gjøre noe som islam ikke ønsker.
Politikerne er blitt handlingslammet og feige, og skremt til total lydighet overfor islam. På denne måten har politikerne mistet sin legitime rett til å styre Norge.

Dette er årsaken til at norske politikere ikke våger å krige mot IS i Syria.

Man våger heller ikke å forby islam, eller fjerne stemmeretten for islamister, eller begrense barnefødsler ute av kontroll av islamister, eller hindre islamske asylsøkere og flyktninger tilgang til landet. Toppen på feighet er at norske politikere ikke våger å gi kurderne våpen, slik at de kan kjempe imot IS på vegne av Norge.

Derved er norske politikere med Erna Solberg i spissen, blitt ”Judas” politikere og ”dobbelagenter” for islam, og ikke for kongeriket Norge. Dette er i strid med Grunnlovens §1 og §2, det å samarbeide og overlevere Norge til en fremmed og fiendtlig makt.

Derfor må denne regjeringen sammenliknes med Rinnanbanden, som samarbeidet med nazi-svina under krigen.

Vil minne politikerne om at denne banden av landsvikere, fikk sin rettferdige dødsstraff i landsvikeroppgjøret etter krigen.

Det er nå kommet opp en ny landsviker liste i Norge, og på den listen står samtlige stortingspolitikere, og mange avis redaktører på.

7
5