Raser mot TV2, som hvitvasker terror-organisasjonen islam

Nå har Aps muldvarporganisasjonen (frimurer klubben) strammet grepet rundt TV2 med ordre om å følge Aps ordre om å hvitvaske islam. AP har nå overtatt den politiske styring av TV2, som nå sensurerer hva nordmenn skal få høre av nyheter. Norge er i ferd med å miste hele ytringsfriheten.

Natt til lørdag 12. mars kl 24:00 hadde TV2 et innslag om at det norske folk hatet islam.

2 stk muslimske ledere ble invitert til et intervju, som begge bekreftet at islamsk terror ikke hadde noe med islams religion å gjøre.

Denne muslimske løgnen ble stående uten at noen andre med motsatt syn, fikk muligheter til å imøtegå denne frekke muslimske løgnen.

TV2s reportere var enig i muslimenes løgner, og beskrev nordmenn som var imot islam som ekstremister, inneforstått farlige ekstremister.

TV2s beskrivelse av at mange nordmenn hater islam, er også en løgn.

Man hater ingen, men islam er en uønsket, fremmed og ond religion, som har til hensikt å innføre sharia og koran-diktatur. Skulle noen hates for noen, måtte det bli politikerne som har tillatt etableringen av islam i Norge.

Ingen i hverken TV2 eller andre media kan benekte, at koranen og sharia ikke har noe med islam å gjøre. Koranen og sharia er da muslimens ”bibel”, og der inngår jihad (hellig krig) som det viktigste elementet i troen, for å kunne sikre seg en plass i deres paradis.

TV2 har ved dette begynt på en farlig vei, som før eller siden vil ende i et landssvik oppgjør for de ansvarlige nyhetsredaktørene det gjelder.

TV2 må stoppe løgnene og hvitvaskingen av islam nå, mens ”leken ennå er god”.

Det finnes ikke et land i verden, der islam har fått vokse fritt, som ikke har endt i et blodbad.

Dersom TV2 gjør dette en gang til, vil IQ avisen politi anmelde TV2 for å drive undergravende og illegalt arbeid til støtte for en fremmed makt og i strid med grunnloven §1 og §2.

TV2 bedriver en aktivitet som er en fare for rikets sikkerhet.

6
7