USA, Russland og Israel vil spille Europa over «sidelinjen»

Uten støtte ifra USA, blir Europa en militær ministat, som ingen bryr seg om lenger.
Dette blir resultatet hvis Donald Trump blir USAs neste president.
Årsaken til dette, er at det første Trump vil gjøre som president, er å reise til Putin å inngå en vennskap avtale med Russland, uten å bry seg om hva Europa mener om dette.
Derved vil Russland, Israel og USA, bli den nye militære samarbeidsaksen som fremdeles har
vett og forstand i behold, noe som Europa har mistet.
Det er ikke vanskelig å se at Europa holder på å ”klikke”, derfor er det nødvendig å isolere Europa militært og politisk.
Dette vil gi et enormt handlings rom for Israel, som da ikke lenger trenger å bry seg om hva Europa mener om det muslimske terrorist-problemet inne i Israel.
Dette vil bli en befrielse for Israel, for da kan man få løst Palestina problemet på en riktig måte.
Det er jødehatet som sitter i NRK, avismediene og norske politikere, som ikke ønsker Donald Trump som ny president, for da vil Europa bli skjøvet ut i mørke, og Israel vil bli kvitt sine problemer.
Når FN gjorde vedtak om å merke alle Israelske vare som ble produsert i muslimske områder, øket eksporten til Russland med 10 ganger.
De Europeiske lederne er fullstendige idioter, de forstår ikke at det bor 1 million russisk-talende emigranter i Israel. Putin har uttalt at disse er russere, som er hans oppgave å beskytte.
Alle som nå fortsetter å anklage Israel med løgner og hat, vil komme i Putins søkelys.
Da Putin var liten, var de fattige, og naboene, som var jøder, hjalp Putin med mat og klær. Dette er årsaken til Putins kjærlighet til Israel og jødene. Putin er også Europas eneste leder som er en sann kristen troende. Alle andre politiker i Europa som kalle seg kristne, de er i virkeligheten falske kristne.
Hva nå alle norske sosialister og jødehatere? Nå er deres tid snart til ende.

3
6