Frihandelsavtale med Kina!

Høyre og FRP arbeider på spreng med å få til en frihandelsavtale med Kina før neste stortingsvalg. Lykkes de i dette, vil dette bli slutten for mange Norske eksport bedrifter.

Erna Solberg og Siv Jensen er villig til å bytte bort store deler av norske eksportbedrifter, i bytte mot å få tollfri tilgang til det indre Kinesiske markedet med Norske Laks.

En frihandelsavtale med Kina vil bety å legalisere import av varer som er ulovlig piratkopiert.

Dette er varer som kommer fra stjålne patenter fra hele verden, og varer som inneholder giftige og brannfarlige stoffer. I tillegg er kvaliteten på de fleste av disse varene så dårlige at det blir å regne som ren søppel.

Norge har forpliktet seg overfor Kina om ikke å stoppe innførsel av slike internasjonale ulovlige varer, og derved omgjort Norge til en søppelplass for Kinesiske skrap.

Allerede i dag flommer det nå inn slike varer ved at Erna Solberg og Siv Jensen signert en frihandelsavtale med den Kinesiske varegiganten Alibaba, i bytte med Norske laks.

Kina er i dag verden verste overvåkings- diktatur med brudd på nesten alle menneskerettigheter, og det er dette Høyre og FRP nå er blitt så begeistret for, og vil støtte opp om.

Erna Solberg har allerede signert en avtale med Kina, at Norge ikke lenger har lov til å kritisere Kina for noe som helst, og at Norge kun skal gi Kina positiv omtale i resten av verden. Dette har Erna og Siv iverksatt bak ryggen på det norske folk.

Slik Erna Solberg og Siv Jensen har underkastet seg Kinas vilje, kan dette ikke beskrives på annen måte enn et svik mot store deler av norsk næringsliv og Norge som en fri og uavhengig stat.

Burde ikke Norge også ha iverksatt en «Impeachment inquiry».

Det Siv og Erna her har gjort mot Norge, er mye verre en det Trump har gjort i USA.

2
1