Norge er blitt «Nazifisert» fra innsiden i det skjulte

Fra 9. april 1940 til 8. mai 1945 var det de tyske nazisoldatene som utførte okkupasjonen av Norge.
I dag er det de nynazifisert norske politikerne som elsker ”Pride-flagget” og deres medløpere i offentlig sektor, som okkuperer Norge ved å presse det nynazistiske ”Pride-flagget” som er ”Dyrets merke” ned over hodene på både folk og kirke.

Å være nazist er å sette til side Norges lover og begynne å styre landet etter en diktatorisk og djevelsk ideologi som hater Gud og vil bryte ned kristendommen og Norges 1000 års lange kristne verdigrunnlag.

Disse politiske ”nazi-djevlene” i stortinget og regjeringen har tatt full kontroll over media, politi og påtalemyndighetene og rettssystemet. Det betyr at alle ansatte i disse statsinstitusjonene må følge denne nazi ideologien i deres daglige styring av Norge.

Det betyr at alle nordmenn som ikke vil bøye seg under nynazismen, skal siktes og dømmes knallhardt og på den måte skremme folk til lydighet under nazi tyranniet.

Nynazistene arbeider også å erstatte kristendommen med Islam. Dagbladet hadde for noen dager siden trykket følgende ”Kristendommen er farlig, men Islam er god”.

Alle partiene på storting er ”nazi partier” med unntak av Sylvi Listhaug og noen få andre i FrP.

KrF er også blitt et ”nazi parti” der et flertall av ledelsen elsker nynazismen og ”Pride-flagget”.

Partiet Høyre er det partiet som har vært mest effektive i å ha nazifisere Norge på rekord tid. Dette til stor jubel og begeistring hos sosialistene i de andre partiene på venstresiden.

For at du som velger ikke skal bli landssviker eller medskyldig i nynazistenes overgrep mot det norske folk og kristendoms forfølgelse, må du stemme på Sylvi Listhaug heretter.

Nå må hele folket begynne å protestere høylytt og rive ned dette nynazistiske djevelske ”Pride-flagget” fra alle offentlige flaggstenger over hele Norge. Gjør vi ikke dette, vil det ende i en katastrofe.

Dette flagget er forbudt å heise i henhold til ”Lov om flagging fra offentlige bygninger”.

3
5