22 juli ofrene på Utøya ble drept som konsekvens av APs egen innvandrings politikk

Hadde AP hatt en innvandrings politikk i overensstemmelse med grunnloven, straffeloven og sikkerhetsloven, hadde ingen blitt drep 22. juli 2011.

Arbeiderpartiet har styrt AUF inn i nazi liknende politiske holdninger, og på denne måte narret Norsk ungdom inn i et farlig politisk minefelt.

Som følge av at AP systematisk arbeider med å fjerne det kristne monarkiske verdigrunnlaget slik det er nedfelt i grunnloven, er AP blitt et kriminelt og ulovelig politisk parti i Norge.

AP arbeider i Norge som om de skulle være en fremmet fiendtlig okkupasjonsmakt som vil innta landet, styrte ned demokratiet og innføre Islams diktatur.

Dette forholdet gjør at Ap er et høyforræderisk og landsvikende politisk parti.

Etter grunnloven har enhver borger lov til og plikt til, å kjempe med ”våpen i hånd” imot en slik fiende som AP utgjør.

Det betyr at Anders Behring Breivik etter grunnloven hadde rett til å kreve status som ”frigjørings soldat” mot AP som en ulovelig okkupasjonsmakt, fiende av demokratiet og ytringsfriheten.

Toppen på frekkhet er når AP beskylder alle andre partier for 22. juli hendelsen og at Sylvi Listhaug har fornærmet 22. juli ofrene.

Dette er ren løgn fordi flesteparten av 22. juli ofrene nå er mer enige i Listhaugs tiltak for å stoppe terrorister fra å komme inn i landet, enn de er med APs ettergivende politikk overfor IS krigerne.

AP kontrollerer og styrer NRK og TV2 og bruker disse TV kanalene til å spre sin løgn ut til det norske folk.

AP har plantet sine trosfeller og okkupert hele media Norge. Derfor trenger Norge en frigjørings krig som kaster hele AP ut av landet. Landet må renses for ulovelige okkupanter og landssvikere.

Minner om at alle velgerne som stemmer på eller sympatiserer med AP blir automatisk landssvikere selv.

Politikerne på stortingen er lammet, paralysert og forvirret, og får ikke løst problemet.

Det Norske folk må ta saken i egne hender og begynne å demonstrere sin avsky fra APs landssvik.

Først må vi ta tilbake ytringsfrihet, ved å kaste ut alle Arbeiderpartiets nazi pamper som sitter og kontrollerer NRK og TV2 Siden må vi gå løs på avisene og nett pressen.

4
9