NRK og TV2 fjernet Sylvi Listhaug

I ettertid ser vi tydelig at NRK og TV2 har ventet på en anledning til å sette i gang et politisk attentat mot Sylvi Listhaug.

NRK og TV2 har lenge vist om at venstresiden i norsk politikk inkludert KrF, hadde lagt Sylvi Listhaug for et evig hat.

Årsaken til dette hatet mot Sylvi Listhaug, er at disse partiene har tatt imot en nazi-ånd som elsker islam og som hater å høre sannheten om islam.

Hele kampanjen mot Sylvi Listhaug var derfor et komplott for å fremme islamiseringen av Norge.

Ved å slippe IS krigere inn i Norge, ville dette vært et nyttig verktøy for venstresiden i norske politikk til å spre mer frykt i befolkningen. Hensikten med dette er at det da ville bli letter å få gjennomslag for flere muslimske krav i Norge.

Alle som ikke vil at Norge skal bli en muslimsk stat, blir av nazi-sosialistene stemplet som rasister, ytterlig ående, ekstremister, de som nører opp under hat, støtter farlige krefter, er islamofobiske osv.

Det norske nazi-sosialistiske ”trikset” er å beskylde alle andre for det man selv er.

På denne måten er NRK og TV2 blitt et farlig redskap i hendene på disse nazi-sosialistens kamp for å islamisere Norge.

Derfor må det norske folk få øynene opp og forstå at KrF og venstresiden er landssvikere som elsker og samarbeider med fienden islam, og som vil ødelegge det norske demokrati, rettstat og velferdssamfunn.

Det er derfor enhver nordmenns plikt å kjempe mot disse onde kreftene i samfunnet med alle midler, disse som vil ødelegge grunnloven og fedrelandet vårt.

Derfor er dette en lovlig kamp i henhold til hele grunnloven, og især §1.

3
1