Nazi demonstrasjonene.

Venstresiden i norsk politikk prøver å knuse ytringsfriheten med løgn.

De norske folk må vite at politiet ikke har adgang til å nekte noen å gå i demonstrasjonstog, fordi denne retten er sikret for alle i grunnlovens § 100.

Når det gjelder å kritisere myndighetene, da gir grunnlovens § 100 en utvidet ytringsfrihet som ligger langt høyere enn i samfunnet forøvrig.

En demonstrasjon er ikke ulovelig fordi om politiet ikke har fått melding, men du kan få en bot for manglende meldeplikt. Det er mange som har demonstrert som ikke har meldt fra til politiet.

Vi ser i dag at ytringsfriheten settes under et voldsomt press der venstresiden i Norsk politikk stempler motstandsbevegelsen DNM for nynazister, brunskjortene, Hitlerjugend og gufs fra nazitiden.

Hensikten med disse stemplene er å påvirke samfunnet til å akseptere at DNM skal miste ytringsfriheten som de har i henhold til grunnloven.

NrK, TV2 og avispressen har samlet et hylekor av løgnere som hevder at det er ulovelig å ytre seg i en demonstasjon når man ikke liker demonstrantens politiske budskap. På denne måten sprer norske medier ”Fake news” 10 ganger verre en i USA.

Det er derfor ikke Den Nordiske Motstandsbevegelsen som er nazistene, men hele det norsk presse korps sammen med mange politiker på stortinget som er de sanne nazistene som vil fjerne ytringsfriheten til dem som man ikke liker. Disse er disse vi kan kalle for ”Gammel Nazistene”.

Det som virkelig er ulovelig i denne saken er de venstrevridde motdemonstrantene som vil forsøke å hindre en lovelig demonstrasjon. Det er disse politiet skal arrestere og bure inn i fengsel.

Det venstresiden ikke tåler å høre, er kritikk av myndighetenes Islamisering og homofisering av Norge.

Denne kritikken som DNM fremsetter i sine demonstrasjoner er helt berettiget, fordi Islamiseringen og homsepolitikken vil skape enormt store problemer for Norge i fremtiden.

Norge vil miste sin frihet og vil ende opp som et diktatur som vi Nordmenn en dag må rømme ifra.

Det politikerne gjør sakte og sikkert med Norge i dag er et ubeskrivelig stort landssvik, og når oppgjørets time kommer skal ingen ansvarlige slippe unna dødsstraff og ingen nåde skal gis.

Del dette på sosiale medier.

2
1