Den sorte religionen. Del 3. «Synlige kjennetegn»

De siste 100 år har den sorte religionen vært drivkraften i kommunismen, nazismen, sosialismen, og nå har det sosialistiske tankegodset spredd seg ut til alle norske politiske partier.
Det betyr at alle eksisterende politiske partier i Norge i dag, har fått inn en kraftig dose med den sorte religionen. Dette har skapt et kjempe problem for Norge som en fri, uavhengig og rettferdig stat.
Det som kjennetegner den sorte religionen er at menneskene blir mer glad i seg selv enn andre.
Dette kalles for ”egoet” og man får lyst på penger, makt, ære, begjær. Den hvite lære kaller dette for ”den onde lyst”.
Vi kan ta et konkret eksempel fra Telenor, der sjefen begynte med en årslønn på 1,mill. kr. Etter noen få år fikk han 15 mill kr i årslønn. Nå vil han ha 30 mill. kr i året som lønn. I samme tidsperiode har de øvrige ansatte i Telenor ikke fått lønnsøkning, men kun indeksregulering av Lønn.

Heldigvis så er det ikke mange mennesker i Norge som er så ”ego bedervet” i sitt sinn, at de mener at dette er en rettferdig lønnsfordeling.

Vi skal sette saken litt mer på prøve. Hvor mange mennesker i Norge vil levere tilbake en pengebok med eiers navn, som inneholder 2000 kr med kontanter. Da blir fristelsen større til å ta pengene. Denne fristelsen er den ”onde lyst” som kommer fra den sorte religion.

Når dagens politikere tar penger fra felleskassen og deler ut til sine ”kjernevelgere”, da er ikke dette noe annet enn et rent tyveri. En politiker som stjeler penger fra felleskassen, er ikke noe bedre en de som stjeler 2000 kr fra pengeboken som man har funnet, eller Telenor sjefen. Den ene kjeltringen er ikke beder en den andre.

De største kjeltringene i Norge i dag, gå med dress og slips. Man er ren og pen utenpå, men innvendig er man bedrevet av den sorte religion.

Alle mennesker vil at alle andre mennesker ikke skal stjele, lyve eller være ego, men være snill og grei. Problemet i dagens samfunn er at man klarer ikke å leve opp til dette selv. Lysten fra den sorte religionen river og sliter i en selv.
I dag er alle de politiske partier på stortinget blitt redskap for den sorte religionen.

Derfor trenger Norge at nytt politisk parti som kan rydde opp i den sorte religionens innflytelse, både i politikken og resten av samfunnssystemene.

4
3